Nokia Reparatie

Bij Just Phones in Groningen voeren wij alle reparaties voor de Nokia uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw Nokia uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van de Nokia krijgt u 3 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van Nokia direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Groningen of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw Nokia apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Nokia Nokia niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Nokia kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Nokia reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Nokia Nokia voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Nokia Nokia.

 

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Nokia Nokia direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Nokia kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Groningen.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Nokia Nokia? Dan bent u bij Just Phones te Groningen op het juiste adres!